Autors Komentāri: 108
Когда я бракую очередного условного 35-летнего манагера из магазина бытовой техники, мне твердят: чтобы стать женой генерала, надо выйти замуж за лейтенанта. А вот у меня вопрос я понаехавшая из провинции. Когда я была гадким, бедным утёнком в шмотках из сэконда и макаронами в рационе, без возможности тюнинговать и апгрейдить себя, повстречался мне мальчик - такой же провинциал живущий с мамой, работающий на заводе в робе, не в рубашке даже. И мы весело общались, и со временем мне захотелось прояснить, куда же мы движемся, раз нам так прикольно вместе. И тут выяснилось, что я мальчику не подхожу: недостаточно статусная, обеспеченная и тюнингованная я для звания "его девушки". Ему нужно, чтоб друзья за пивасом ему говорили "вау, какая телка". Ну ок, досвидули мальчику, я пошла по жизни дальше. И через пять лет вернувшись как-то раз в провинцию, я его встретила. За пять лет я обосновалась в столице, протюнинговалась и начала зарабатывать. Мальчик все еще работал на заводе, но его будто подменили: интерес ко мне накрывал его с головой, приглашал в кафе, говорил про "мечту, а не женщину". Только он мне теперь нахера? Где равноправие, господа и дамы? Схерали я должна брать лейтенанта и ждать, пока из него вылупится генерал, если я сама за это время становлюсь полковником? Вы видели хоть одного мужика, который считает, что надо взять Фросю из села, предоставить ей все условия и ждать, когда из нее "село выветрится" и она станет лебедем? Не увидите: потому что мужик считает, что за его пипиську и кредитную мазду уже полагается как минимум Принцесса Монако Грейс. Пару надо выбирать себе равную, и желательно не в университете, а чуть позже: когда уже личность обрела возможность на самостоятельность и сформировалась определенным образом в условиях этой самостоятельности и ее вектор движения прослеживается. Это дает возможность сравнить векторы и оценить их совместимость.
2017-11-08 08:31:57
Izlasīju visu...grūti gāja,česno skažu Nu tak...vai,tad nav tā,ka tomēr par daudz pasakās dzīvo visi?Salasas no bērnības par Sniegbaltītii(es par pasaku nevis pornuhu),Pelnrušķīti utt. ,ai ...un arī...35gadi nav rādītājs, ka cilvēks ir ļičnostj,dažs labs nobriest ātrāk,zin konkrēti savu mērķi vai vienkārši dzīves apstākļi to piespiež. Esmu dzirdējusi, parasti no sievietēm pēc 30,kas saka,ja būtu vīrs jāizvēlas ar šodienas prātu,tad noteikti man būtu šobrīd cits cilvēks blakus(c) kaut kā tā Vienīgi jaunajiem ir vieglāk mainīt sevi....tas par šo teikumu,kas lika man pasmaidīt Вы видели хоть одного мужика, который считает, что надо взять Фросю из села, предоставить ей все условия и ждать, когда из нее "село выветрится" и она станет лебедем? (C)
2017-11-08 10:39:07
Mazāk vajag ņemt pierē, sirdī, dvēselē un vēl kur tur, visādus šādus atsevišķus tipus/stāstus. Ja mēs visus mēram pēc vienas kārts, tad kaut kas visticamāk nav kārtībā ar pašiem. P.S. Kaut kā Tu man liekas koncentrējies dzīvē uz negatīvām lietām.
2017-11-08 11:18:09
Es nekoncentrējos. Es apspriežu lietas, kuras rada manī izbrīnu, vilšanos, sarūgtinājumu, neizpratni - jo tādos gadījumos ir vieta diskusijai un jūsu viedokļiem. Kam interesē un kam vajag, lai es stāstu par veiksmīgiem randiņiem, dzīves uzvarām un labajiem piedzīvojumiem? Tas viss ir - un paldies dievam, par to varu sarkastiski izteikties blogu sadaļā. Bet mamma mācīja, ka lielīties ir slikti. Un te taču nav viela diskusijai - ko jūs varat man pateikt par ceļojumu, piemēram? Ko tur diskutēt. Jādiskutē par problēmjautājumiem! Tos arī ceļu gaismā.
2017-11-08 11:24:55
Diskutēt principā var par jebko. Bet domāju, ka diskusijas, forma, veids, ir jānoformulē savādāk. Citādi ko, mēs te apspriedīsim konkrēto fruktu, kas gribēja krutu beibi, lai palielītos, bet pats nav gatavs neko darīt sevis un kur nu vēl viņas dēļ? Vismaz tā šī diskusija no lielākā vairuma tiks uztverta un apspriesta. Labi, otra daļa kritizēs un apspriedīs Tevi. Tev to vajag? Varbūt esmu ideālists, bet piekrītu viedoklim, ka lai kļūtu par ģenerāļa sievu, jāapprecas ar leitnantu, drošāk pat karavīru. Jo slikts tas karavīrs, kas negrib kļūt par ģenerāli. Savukārt leitnants varbūt jau būs savu līmeni/griestus sasniedzis. Bet vispār tai vajadzētu būt sievietes gudrībai, izskaitļot sarunās, uzvedībā vīrieti, kuram ir mērķi, kurš kaut ko vēlas sasniegt un vēlas to ar konkrēto sievieti. Un tāpat vajadzētu būt ar vīriešiem, mācēt saskatīt to sievieti, kura vēlēsies iet kopā ar viņu šo ceļu. Bet mums šobrīd sabiedrībā valda princips - visi mēs esam tik pašpietiekami, visu varam paši, katrs dzīvojam kā gribam. Un ja es ar kādu kaut ko gribu, gribu veidot attiecības, dzīvot kopā, tad dod man tikai vislabāko. Bet pati izaugsme principā īsti nav iespējama bez diviem cilvēkiem, bet savstarpēja atbalsta, palīdzības, bez stimuliem no sava tuvākā. Nu labi, sievietei stimuls ir arī censties bērnu dēļ, pierādīt kādam kretīnam, ka viņa var bez viņa, ka viņa var labāk, utt. Un atsevišķi vīrieši - buldozeri, var lai zīmētos, lai būtu statuss, dabūtu krutākās beibes kādam vakaram un kādi tur vēl varētu būt iemesli. Bet tas ir būtībā ir slimi, kā mēs šobrīd arī dzīvojam. Sieviešu un vīriešu savstarpējie kari, pretnostatījumi, cīņa par savstarpēju brīvību, neatkarību utt. Kamēr cilvēki šito nesapratīs, nekas labs nav gaidāms. P.S. Vakar kaut kur lasīju (laikam apollo), ka sieviete (atcerējos Binnija) varot izaudzināt viena pati savu puiku par ideālu un pilnvērtīgu vīrieti. Ne sūda viņa nevar! Izaudzināt var, bet ne jau par pilnvērtīgu un vīrišķīgu.
2017-11-08 11:50:19
Nu re! Tu arī diskutē un izsakies par visu tēmu kopumā! Tu taču spēj uztvert, ka frukts ir pieminēts piemēra pēc, lai konkretizētu diskusijas vektoru, un spēj izteikties par visu tēmu kopumā, jo saprati, par ko ir runa. A ja nepiemināšu ne piemērus, ne tēmas iztirzājumu, tad paliks vien "leitnanti vs. ģenerāļi" un katrs atbildētājs domās ar to kaut ko savu un diskusija izpletīsies līdz ....līdz nezinu kam, bet noteikti nebūs konstruktīva. Tāpēc arī ir vajadzīgs tēmas ieskicējums. Vai tiešām tādas elementāras lietas jāskaidro, ko?
2017-11-08 12:08:45
Nu daudz kas ir atkarīgs no izglītības. Ja leitnantiņš nemācīsies , par ģenerāli nekļūs. Tā pat ar to čali no rūpnīcas, zin tikai dažas darbības un viss.
2017-11-08 12:30:49
Upss...netīšām izslēdzu blakus tēmu G&T ir taisnība...ja vien izglītība nav nopirkta...arī tā mēdz gadīties.
2017-11-08 12:50:04
Дениш, первый закон глупости гласит, что идиотизм человека не зависит ни от его степени образования, ни статуса в обществе. Manai paziņai vecāki apmaksāja studijas līdz pat maģistram - nu un? Šī kā bija aita, tā palika - nagus taisa mājās. Izglītība negarantē panākumus, vēl jo vairāk - maz liecina par raksturu. Jo vecāki visus sliņķus izvelk cauri augstskolām, jo "tā pieņemts, izglītību vajag". A pašam tam aunam neko nevajag un nekas neaizķeras.
2017-11-08 13:06:05
Gaspaža udača, nav visiem pieejama...
2017-11-08 13:15:30
Galvā jābūt fiškai un izvērtēt ar ko šņabi dzert Hochesh zhitj, umei vertetsa
2017-11-08 13:16:22
Den, cik netīšām?
2017-11-08 13:25:10
Njusssss, mazie, mīļie monstriņi-kak žizņ molodaja?
2017-11-08 13:28:13
Kāpēc neviens neizsaka pretenzija, ka tā krievu padla raksta ne mūsu dzimtajā valodā.
2017-11-08 13:28:58
Tāpēc ka visi ir samierinājušies, ka ar mani neko nevar padarīt un nekādi ietekmēt!
2017-11-08 13:38:25
Jurka, jo Tu pats esi viena liela staigājošā padla,neatkarīgi no tautības
2017-11-08 13:42:25
Argentum, daai po česnaku-Tu esi kurva, kuru neviens īsti negrib, vismaz kaut kam nopietnam, tāpēc arī viss šis nāk uz āru, un visai regulāri. Ja Tu būtu tiešām noderīga sieviete, nevis tāds tūnings, kuru tikai potrahatj un miers mājās, sen jau kādam feinam vīrietim pie sāniem būtu. Nav vaina citos, vaina ir Tevī. bez obid.
2017-11-08 13:43:04
Redz, Argentum, es arī esmu bez mīloša cilvēka. Un tas nav tāpēc, ka nevaru atrast feinu sievieti. Tādas ir, lai arī reti, bet ir. Viss slēpjas tajā, ka es pats neesmu tik labs, lai būtu kopā ar sev tīkamu cilvēku. Tas pats variants ir ar Tevi.
2017-11-08 13:47:10
Vot i metās kopā.bēdubrāļi.
2017-11-08 14:13:19
Negribu es krievu rožu sev blakus. Ciest tās paskudas nevaru.
2017-11-08 14:25:42