Autors Komentāri: 61
Gribu skatu no malas. Situācija: vīrs reizēm devis mājienus, ka grib, lai es seksā dominēju. Šodien bija mājiens ar mietu pa pieri- atsūtīja man linku uz erotisku stāstu, kur sieviete piesien vīrieti pie gultas un aizsien acis. Pa vidam, protams, pātadziņa, ādas tērps utt. Viss būtu jauki, bet visi video, kurus es internetā skatos, visas manas fantāzijas ir saistītas ar pilnīgi pretējo. Es negribu dominēt, es gribu, lai dominējošais būtu vīrietis. Pirmajā minūtē man bija doma, ak kungs, mums seksā pilnīgi nesaskan, jāskrien prom. Nu, bet tas, protams, nav risinājums. Nez vai kkur gaida ideālais vīrs un seksa partneris vienā personā, bez tam, tak mīlu šo pašu vīrieti. Doma par dominēšanu mani nesatrauc, to visu varu gan sadomāt, gan novadīt. Bet šī ideja mani pilnīgi neuzvelk. Kādi padomi? Pieredze?
2013-02-08 15:11:03
ekhm...... čo to kautkā nesaistu \"dominēšanu seksā\" ar sadomazo un citām spēlītēm........ pārim laikam vajadzētu vispirms seksa vārdnīcu izlasīt ;)
2013-02-08 15:52:53
bet vispār, ja dziļāk iebrauc autores sāpē, tad tiešām jums seksā nesaskan - abi mazohisti un nav neviena sadista ;)
2013-02-08 15:54:07
P.S. internetā ir ne tikai apšaubāmas kvalitātes video, bet arī visnotaļ noderīga izglītojoša informācija ;)
2013-02-08 15:55:35
Piesiet pie gultas un aizsiet acis skan jauki,bet tā pātaga un ādas ietērps, tas tā kā nevisai labi skan varbūt viņam ir piegriezusies romantika un grib pamēģināt asākas izjūtas Būt dominējošai tas tak forši, šad tad jau vajag pārmaiņas.... Ja Tevi tas biedē kapēc vienkārši nepasaki to viņam.Izrunājies ar viņu un viss būs ok
2013-02-08 16:01:40
Azbest....... Es tik nesaprotu , kāpēc šis pāris ir iekūlies tādā ķezā - ko nenoskaidroja savas seksuālās vēlmes jau pirms kopdzīves(kaut kādas). Nu pēkšņi tak vīrietim neradās šāda doma...........tā ir , ka cilvēki nerunā, domā, ka mēle ir tikai ēšanai
2013-02-08 16:01:56
Nu nav jau arī runa par baigo bdsm uzreiz. Links, kuru šodien saņēmu, ir šis//www.tvnet.lv/sievietem/sekss/452093-erotisko_stastu_konkurss_vai_nebus_jau_gana_izvirtibu Un jā, es google lietot māku un nav problēma dominēšanā kā tādā. Problēma ir tā, ka, acīmredzot, abi gribam būt pakļautie. Tagad prātoju, moš mēģināt uz Valentīna diena šim kaut ko tādu sagādāt. Nevis tur sirdis un šokolādes, bet sasiešanu un komandēšanu. Bet es pat negribu redzēt viņu ar sasietām rokām zem sevis. Mani tas neuzbudina, drīzāk žēl tā nabaga sasietā veča.
2013-02-08 16:03:50
Rince - ēšanai ir rīkle ( nu sievietēm arī minetam) bet mēle vīrietim ir priekš kunilinga; tā ka nav nekāds brīnums, ka ar aizņemtiem ( arī seksa) locekļiem savas vēlmes jāizsaka ar mietu pa pieri ;)
2013-02-08 16:04:48
Iedomājies, bija mums sekss pirms kāzām un gana ilgi pirms tām. Un precējušies arī ne pirmo gadu. Bez tam, attiecību sākumā jau parasti seksā viss ir ok, problēmas sākas vēlāk. Un jā, pusgadu pēc iepazīšanās man neviens neprasīja dominēt. Es gana bieži skatos porno un ne vanilla. Bet manos video sievietes ir tās, kuras tiek pakļautas.
2013-02-08 16:06:44
Azbest.............nepiekrītu............mēle ir arī ēšanai..........bij man vienreiz mēles trauma , nevarēju lāga pakustināt - tak badā gandrīz nomiru, jo nevar ēdienu mutē pārvietot bez tās
2013-02-08 16:07:15
Bra - lasi divreiz ;) divreiz ;) dominēšana nav sasiešana ;) jeb arī topiku vajadzēja likt sadaļā BDSM ;)
2013-02-08 16:07:23
Da lasu pat trīsreiz. Nezinu, kur vajadzēja likt topiku. Tak ne jau Cālī. Izlasi linku, kuru ieliku. Tur kā reizi ir rokudzelži un pātaga. Linku saņēmu, kad aizrakstīju vīram, ka šovakar gaidu no viņa masāžu. Saņēmu atbildi, ka viņš gaidot šo.
2013-02-08 16:10:19
Rince - viss, kas notiek, notiek uz labu - tātad Dievišķajā plānā Tev bija diēta, bet, Tava vājā rakstura dēļ, Dievs Tev atņēma mēli, lai kaut cik atbalstītu Tavu gribasspēku ievērot diētu ;) un bez ņirdziena, man arī dikti patīk garšīgi paēst visādas \"aizliegtas\" lietas, bet, kad piemetas Rotinieks, tad es pateicos Dievam, ka uzsūtija man to, lai no liekām kalorijām atbrīvotos ;)
2013-02-08 16:10:32
man sāk patikt Bra laulības shēma - sazināties ar vīru rakstiski un linkiem ;) laikam virtuālais skype pāris ;) es laikam esmu vecmodīga ;) jo savas vēlmes (reizēm arī dominējošās) mēdzu dzīvajā realizēt - maigi auss ļipiņā iekožos un seksīgā baritonā iečukstu ausī \"un tagad Tu gribi TO? esmu gatava........\" Bra - tad lasi 100x un 300x un patupi kaktā uz ceļiem uz zirņiem, kamēr sapratīsi, ka dominēt nenozīmē rokudzelži ;)
2013-02-08 16:16:23
Ok, es varbūt ieliku nepareizu virsrakstu. Man netika noprecizēts, kas tieši man jādara. Tik atsūtīts links. Un jā, kamēr esam darbā, mēs mēdzam sazināties pa e-pastu. Gan sarunāt, kurš nopirks vakariņas, gan vēl šo to. Par seksu arī nereti caur meiliem aprunājamies.
2013-02-08 16:20:37
Azbest...........es vispār ar tiem Dievišķiem plāniem esmu sapinusies, pat līdz Jēzus zemei tikusi
2013-02-08 16:26:32
Bra - nu tad turpiniet sarunāties - tas ir labi, ka ir tāda komunikācija, ka vispār pasaka ko vēlas, jo vairumam laulāto pāru tādas nav un abi cieš un meklē savus individuālos risinājums. bet tad es atkārtoju savu jautājumu - tātad jums seksā nesaskan tāpēc, ka abi gribat būt pakļautie? nu tad palasi fizikas pamatskolas grāmatas par magnētu 2 pusēm, kas pievelkas vai atgrūžas ;) un - laulības vārdā - jūs taču palaikam varat mainīties lomām, ja reiz jums tas sagādā baudu ;) nu ieper savu večuku, lai vēlāk viņš iepērtu tevi - kur problēma? ka esi egoiste un gribi būt visu laiku tikai pakļautā? ;)
2013-02-08 16:26:38
Rinc - es zinu, kur Tu esi un ko Tu redzi........... es arī tajā beduīnu valstī pabiju un apm zinu, ko Tev tie žīdi pārdeva ;)
2013-02-08 16:28:42
Ai, es jau esmu sapinusies pati visās domās, un moš līdz rītam pati jau būšu visu izdomājusi. Vēl tik iedomājos, ka nez vai tas tiešām ir tas, ko vīrs gaida? Nu jau pirms kāda gada, viņš seksa laikā izspļāva vienu gudru domu par kuru es kaut kā automātiski ievilku viņam pliķi. Sekss turpinājās, bet viņš bija reāli apvainojies, ka es viņam iesitu, pēc tam teica, ka gandrīz vairs neesot varējis pabeigt utt. Tagad mēģinu šo gadījumu salikt kopā ar šodienas linku, un nesaprotu, ko tad man jādara. Ja es seksa laikā uzvedos agresīvāk, tad viņš brēc, ka zilumus tikai vidusskolnieki otram uzsūcot un kost nedrīkstot. Tagad jāpieņem, ka dominējot tak es varētu darīt, ko gribu? Arī zilumu uzsūkt vai iekost? Ok, skaidrs, ka te man neviens vīra vietā neatbildēs.
2013-02-08 16:32:01
Es tomēr domāju, ka jus mierīgi pārmainus varat padominēt. Varbūt vīram apnika, ka viņam visu laiku noteicošā loma, tad saņemies un kādu brīdi Tu esi tā! Ir jau kaut kā pirmajā reizē divaini darit to, kas it kā nav iekšējais aicinājums, bet patiesībā šis tas var aizraut un pēc tam šķist tāda OK sastāvdaļa visam. Un nevajag ari iedomāties, ka kādam pēkšņi iepatiksies otru pieslēgt ar rokudzelžiem pie radiatoriem un tad 30 min slānīt ar pletni. Loģiski, ka neiepatiksies un gribēsies iet prom. Bet var izvēlēties kaut ko tādu, kur pašam nemaz nav tik daudz darbību. Nu, saslēdz šo, lai pasēž saslēgts. Varbut vēl pakutini — būs grūtāk izvairīties. ielaid nagus mugurā, tas ir gan asi, gan mīļi, tad jau jutīsi, cik stipri viņam prasās un cik Tev ir OK. Nezinu, varbūt leds palīdz, bet tad paņem vairāk un ilgāk, lai tiešām mazliet pasalst, ne tikai tā, atvēsina iekarsušu ķermeni. Nav jau nemaz tik traki atrast mazliet pareizā asuma, bet tas tiešām laikam parasti nebūs tāds skarbais, ko rāda video, tur tomēr pārspīlē. OK, riktīgam BDSM vajag tā, bet šī laikam nebūs tā reize. Ai, galvenais pasēdēt un padomāt — nav grūti saģenerēt idejas, ko un kā labāk! Tagad padomāju, ka pats esmu noslinkojis uzrakstīt blogu. Blogu tieši par to, kā pats atradu sevī spēju piesiet, uzšaut, nu, kaut kā pielikt pie vietas to otru. Jo normāli es bez tā visa ļoti labi iztiku un iztieku, bet, ja vajag kādai seksa laikā pērienu ar plaukstu, iekost mugurā vai ko tādu, tad tas izrādās ir pavisam OK, galvenais atrast pareizo pieeju un pašam pieņemamu izpildījumu. Ko te tieši mēģinu izskaidrot.
2013-02-08 16:37:07