Rinci...nu redzi, taada attieksme jau man patik!

ja sieviete man randinja ljauj justies kaa virietim...padot vinjai meteli, pavert durvis, palaist pa priekshu, pasniegt ziedus, izteikt komplimentus...pati laipni pasmaida...IDEALI!!! un tas kur vieni vai otri izvelas randinja vietu...nu piedodiet, ir lodi daudz un dazhadi cilveki ar dazadam interesem un dazadam materialajam iespejam.
un ja jau pashaa saknee ka uzstadijums tiek uzlikts - ja nebus pusdienas Man-tess zivju restorana ar lobsteriem un stores steiku, tad ar taadu lohu netiekos. un tad vel pa celjam ejot garam pasham dargakajam apavu veikalam rausta aiz piedurknes un neparprotama tonii staasta cik sen vinja ir velejusies TOOOSSSS pashus dargakos zabakus...un vel ik pec katram paris minutem kopigaja saruna stasta par to cik vinjai kruti ir bijushi visi iepriekshejie miljakie in cik krutas davanas davinajushi....ar noradi ka ja nedarisi tapat tad vari p***st taisni. UN tas viss ar cilveku ar kuru taadu princesi vel nekas pat nesaista.
Protams, skatisimies reali...logiski ja pats esi daudz maz limeni, un ari sievieti velies sev lidzvertigu blakus, tad logiski uz Makdonaldu neies pirmaja randinja. bet tada gadijuma ari normals restorans nav nekads parsteigums, bet ierasts limenis.
REZUME = ar to es gribeju pateikt ka man primarais ir savstarpeja cilveciga ieinteresetiba un varbut pat jutas vai simpatijas, un tad jau davanas un visas parejas ekstras seko pashas no sevis pat bez majieniem un prasishanas
+1 no manis
23:56:53 25.10.2012 #2288078