izslēgt mobilo versiju
Autors
Atbildes: 404

Talibans

43 Vīr.

user
Postu skaits: 448
Tantri...tas Tev japrasa vinjai pashai, jo kad dzima shis tituls es uz laiku biju pazudis no shi portala viesmiligajam sienam...

erased

Siev.

user
Postu skaits:
Marchelo.........patēlošu tūlīt gudro ...........izdzīvo evolūcijas gaitā tikai labi egoisti, jo tas palīdz pašsaglabāšanās instinktam.........mūsdienās tas ir komplicētāk, bet akmens laikmetā tikai egoisti izdzīvoja

erased

50 Vīr.

user
Postu skaits: 117
laps i , ejiet guleet , es taapat pie jums murdzinos ienaksu ciemos , arii bez ripzaaga vagiinas buus gana briesmiigi, biedeesu ar ripzagja locekli ,

erased

Vīr.

user
Postu skaits: 34
../ es pie šīs kondīcijas dafiga sapratu, pat pa daudz - ejmam , ka labāk gulēt /

Talibans

43 Vīr.

user
Postu skaits: 448
ripzagja loceklis kka neliekas kopaa...tad jau drizak loceklis kaa liels asinjains urbis

erased

50 Vīr.

user
Postu skaits: 117
bet egoisma vispaaraakaa pakaapee ir taa , ka nedalaas pat ar spermu un tad arii nevairojas

erased

50 Vīr.

user
Postu skaits: 117
jaa jaa , penis ka urbis , hmm, bet bet cuuku kuilim jau taads ir sen , hmm, nikaa jauna

Talibans

43 Vīr.

user
Postu skaits: 448
labi...es schlafen...visiem slapjus

erased

50 Vīr.

user
Postu skaits: 117
nee rincenei es miegaa feino erotisko sapni parvertisu par murgu taa, ka :
sii sapnii tiek novesta gandriiz liidz orgasmam, tuuliit tuuliit buus un un .... nikaa , es norauju , un tadatkal , tulit tulit buus un un ... nekaa un sitaa visu nakti
tad nu gribeetu redzeet , kaada Rincene no riita pamodiisies
labs murdzins ,ko ?

erased

50 Vīr.

user
Postu skaits: 117
ok, ejiet ka juus visi ... guleet
isteniibaa man juusu pietruuks , ataa komrades

erased

42 Vīr.

user
Postu skaits: 16
понаписали то... так сразу всё даже прочитать нереально, нужно стать бездельником для этого.
otjeBisj-52, круто не будет, я не люблю цветы, подаренные в мой адрес. Впрочем, жалко, что для вас это так невероятным выглядит и крутым.
Sane, не хочется общаться с хамкой, поскольку придётся перейти на ваш язык. Или вы считаете, что тут вопрос открытого форума был только для тех, кто попал в местный сбившийся кружок? Вы лучше скажите, вы сына будете воспитывать и приучать к тому, чтобы он свои заработанные тратил на всяких девушек, которые считают, что им что-то обязаны? Вы ради этого будете ростить своего сына?
Я считаю, что наше общество избаловало женский пол, который требует то, что должно быть только от чистого сердца, но не обязательным, зато ноет о тяжёлой женской судьбе, когда остаётся с детьми или по тихому их скидывает в детские дома или бэби-боксы.

erased

Vīr.

user
Postu skaits:
Alex, varbūt tomēr vajadzēja izlasīt visus postus(brīvdienas priekšā) Tavs post izklausījās jēli, neargumentēti, no tā arī attiecīga reakcija!
Un nevajag izplūst galejībās, par bērniem vispār šeit neiet runa... tam ir citi saiti!
''Я считаю, что наше общество избаловало женский пол''- Tev vienkārši nav paveicies ar ikdienu...Tici man, ir arī savādāk!

La_mocca VIP

46 Siev.

user
Postu skaits: 29540
Kremli beidz klaigāt kā vecs sakārnis_klukste

erased

42 Vīr.

user
Postu skaits: 16
В-52, мне показалось, что спрашивали мнение, я его высказал. Зачем аргументировать мнение? Я же не убеждаю никого ни в чём. А про детей сказал к тому, что когда ты с одной стороны, тогда трудно посмотреть на проблему, это легко делается, если твои дети выросли и ты стал с другой стороны. Не так ли?
Ваше мнение понятно, у меня есть своё, но это не значит, что кто-то должен верить или не верить другому, как впрочем и называть что-то неверным. Можно сказать, что на ваш взгляд моё мнение крайне неверное и показать пример аргументации. Я уж отвечу аналогичным, хоть и извиняюсь, что на русском языке. Просто мне не хочется писать с ошибками на латышском. Пробую доучить его и тут.
П.С. вопрос даже не в том кому проще мужчинам или женщинам, тут нет раздела на чёрное и белое, вопрос в том, что общество воспитало требовательное отношение к халяве, к тому, что подарок ни к чему не обязывает, раньше такого не было.

erased

Vīr.

user
Postu skaits:
Alex, katram savs. Ir kam pietiek ar tukšu, no gaisa pagrābtu, neargumentētu viedokli, mani tas neuzrunā, tāpēc arī replika!
Par bērniem... visa dzīve, vairāk vai mazāk ir viena liela problēma un muļķīgi tajā iesaistīt bērnus, lai arī kā piemēru. Tak pēc sakarīga veča izklausies, izdomā ko citu!
''Ваше мнение понятно, у меня есть своё, но это не значит, что кто-то должен верить или не верить другому, как впрочем и называть что-то неверным.''- Šim, es Tev pilnībā piekrītu!
Par dāvināšanu jau labi izteicās dāmas- attieksme un uzmanība! pavisam vienkārši, nafig doties uz tikšanos, ja no tā nekā nav?! Un minēju arī to, man vienkārši, bez slēptiem nodomiem, patīk iepriecināt cilvēkus!
''подарок ни к чему не обязывает''- otra prieks, esi taču par to ko dzirdējis?!

erased

42 Vīr.

user
Postu skaits: 16
Мне кажется, что дамы не ради подарка идут на рандеву... если же это не так, то это крайне неприятно. Ты хочешь их радовать подарком, оплатой за ресторан - ради бога. Но они ожидать этого и требовать не имеют права. Более того, подобные в обиход действа становятся восприниманием за норму, а это поплыли устои общества.
Зачем идти на встречу, если не най нечего нет? А разве заранее можно знать, что там интересное может быть? Хотя бы твой оппонент, его ведь можно и не знать. Поэтому зачастую просят давать второй шанс людям, которые вам показались на первой встрече непонятными.
Про "подарок ни к чему не обязывает" имелось в виду другое. Раньше, век назад, к примеру, в Институте Благородных Девиц воспитывали понимание, что от подарка надо отказываться, если не хотите быть обязанным за него. Подарок всегда обязывает в той или иной степени.
Помнится у одной нашей латвийской топмодели американский кавалер попросил вернуть все его подарки. И через суд забрал, поскольку брак дальше не состоялся. Она долго говорила, что он не мужчина и т.п., но суд в светском деле решил по другому.
Хочешь, чтобы рядом были джентельмены, веди себя как лэди. А лэди знают, что подарки обязывают и компрометируют. Впрочем, видимо, последнее не для тематики этого сайта.
П.С. жизнь коротка точно, но и место в ней детям и даже внукам находится обычно.

erased

47 Siev.

user
Postu skaits:
krievu - latviešu tulkojums 3,90 LVL. (Cena bez PVN par 1800 zīmēm ar atstarpēm).

Matilde.Matil... VIP

Siev.

user
Postu skaits: 228
Alex baigais filozofs
kaut arī daļēji viņam ir kaut kur taisnība, bet es nepiekrītu, ne par dāvānām, bet par to, ka randiņā vīrietim ir tomēr jāizmaksā sievietei, kaut avi kafijas tasīte nu tā tomēr ir pieklājības etiķete

La_mocca VIP

46 Siev.

user
Postu skaits: 29540
Но они ожидать этого и требовать не имеют права. V etom predlaženjije Ty štota napļol... patamuschto azhidatj prijatnova my kazhdij imejem prava... takshto razsmatri kak sam pishesh!

Křemílek a ... VIP

40 Pāris

user
Postu skaits: 23619
man savukārt ausij tīkama ir šī ...A Onanista frāze...otjeBisj-52
tikai VIP vai apstiprinātajiem (ar zaļo ķeksi) lietotājiem ir iespējams ierakstīt atbildi

keyboard_arrow_up

Anonimitāte    |   Privātuma Noteikumi    |   Noteikumi    |   VIP statuss    |   Kontakti

Copyright © 2023. All rights reserved.
Uzmanību! Portāla Seksam.lv administrācija un portāla īpašnieki nenes nekādu atbildību par portāla lietotāju publicēto saturu
un nekādi nav saistīta ar sludinājumos un lietotāju profilos publicēto nodarbošanos.
Page loaded in 0.303 seconds.