izslēgt mobilo versiju
Autors
Atbildes: 246

adminZ

44 Vīr.

user
Adminojos
POSTU SKAITS: 1
Uzmanību!
Lūdzu nolieciet krūzītes un bulciņas, apsēžaties (tie, kas stāv).

Nāku klajā ar ļoti svarīgu paziņojumu.

Turpmāk portālā varēs ielogoties no vairākām ierīcēm vienlaicīgi (arī no viedā ledusskapja). Agrāk logojoties citā datorā no iepriekšējā tiki izmests (kā piedzēries Britu tūrists no multikulturālā naktskluba "Just" ), turpmāk tā nenotiks.

Tāpēc slēdzot ārā ar sievu koplietoto skaitļojamo mašīnu neaizmirsti ar peli uzklikšķināt uz menu izvēlnes "iziet"!
Pretējā gadījumā tava sieva izlasīs visu tavu saraksti un nāksies gulēt uz dīvāna!

Tarzans:)

36 Vīr.

user
Laižam dzīvē:)
Postu skaits: 6122

Nedeve Mazsla... VIP

Siev.

user
Postu skaits: 11446
A no viedā čaiņika varēs?
Paldies! Funkcija būs noderīga!

adminZ

44 Vīr.

user
Adminojos
F+F un FFF no viedā čaiņika varēs, bet tikai uzmaucot to uz galvas! Jo čaiņikiem pagaidām WiFi signāls ir pašvaks.

Denisha VIP

35 Siev.

user
Psc ku daudz!
Vēl tik seksu man sagādā un būs čotka

Žizņ udalas

Nedeve Mazsla... VIP

Siev.

user
Značit lielāku čaiņiku vajadzēs

Klau, Admin... Man Tev personisks lūgums... Vai sadaļā pie tiem ļaudīm, kurus es meklēju, nevar uztaisīt "pāri (vīrieti + vīrieti)"? citādi ļoti daudzi "pāri (sieviete + vīrietis)" pārprot manas vēlmes...

erased

45 Siev.

user
Postu skaits: 4315
Viedo TV uz nakti vēlams pagriezt ar ekrānu pret sienu- mazums ar telefonu sakonektējis

adminZ

44 Vīr.

user
Adminojos
Denisha! No Problemo!
Reku ir iespēja dabūt pat vairākas reizes. http://www.seksam.lv/listings/c2g49797

adminZ

44 Vīr.

user
Adminojos
"F+F un FFF". Izklausās interesanti.
Pāris (vīrietis + vīrietis) no visiem portāla lietotājiem varētu būt kādi 0.1%.

Denisha VIP

35 Siev.

user
Psc ku daudz!
Admins, paldies

Kā reiz Cēsis man der

Tu esi labs načaiņiks

Nedeve Mazsla... VIP

Siev.

user
Ahhhh... Tu tāds piekasīgs... nu, tad vēl ir variants "divi jākļi vienai dāmai"

"1%"...

Vīr.

user
Postu skaits: 3208
ff kāpēc iepriekš neteici, ka to vēlies ?

Nedeve Mazsla... VIP

Siev.

user
Boņuk, tāpēc, ka es esmu resna, johaidī... Tev nepatīk resnās un es Tev tāpēc neuzplijos... Manuprāt, diezgan loģiski!

adminZ

44 Vīr.

user
Adminojos
F+F un FFF, es varētu priekš tevis uztaisīt tādu speciālu podziņu-laimes ratu.
Nospied viņu un portāls savienos divus seksīgākos vīriešus kā pāri un piedāvās tev viņus. + es varētu to visu savienot ar "Panda Taxi" dispečeru datubāzi, kur automātiski tiek izsaukts Taksis uz vīriešu adresēm un viņi abi tiek nogādāti pie tevis.

Vispār vajadzētu pārsaukt portālu par "portāls - laime!"

erased VIP

Vīr.

user
Postu skaits: 229
Nu gan par baigo biznesmeni uzmeties. nez vai būsi spējīgs pavilkt/

Denisha VIP

35 Siev.

user
Psc ku daudz!

erased

42 Vīr.

user
Postu skaits: 2630
Bļin, admins augšāmcēlies.

Drīkst palūgt kaut ko?

Nedeve Mazsla... VIP

Siev.

user
Admin, doma nebūt nav slikta! Bet tad tur vajag opciju, lai IQ nav zemāks par 120, un visādi citi kritēriji... parasti tās lietas pie sarakstes noskaidro... Bet, ja var ieviest tik advancētu sistēmu...

adminZ

44 Vīr.

user
Adminojos
"biedrības se". Nav problēma, droši var palūgt kaut ko. Te būs adresītes, atrod tuvāko un droši dodies, viņi ir ļoti atvērti: http://katolis.lv/baznica-latvija/diecezes-un-draudzes/rigas-arhidieceze.html

Denisha VIP

35 Siev.

user
Psc ku daudz!
/gaida Perveļa lūgumu /
tikai VIP vai apstiprinātajiem (ar zaļo ķeksi) lietotājiem ir iespējams ierakstīt atbildi

keyboard_arrow_up

Anonimitāte    |   Privātuma Noteikumi    |   Noteikumi    |   VIP statuss    |   Kontakti

Copyright © 2023. All rights reserved.
Uzmanību! Portāla Seksam.lv administrācija un portāla īpašnieki nenes nekādu atbildību par portāla lietotāju publicēto saturu
un nekādi nav saistīta ar sludinājumos un lietotāju profilos publicēto nodarbošanos.
Page loaded in 0.082 seconds.